Vraag meer informatie of een offerte

Bent u op zoek naar planten, eventueel met certificaat van herkomst? Wilt u ons jong plantgoed gebruiken om verder op te kweken in uw eigen boomkwekerij?

We horen graag van u voor meer informatie of een aangepaste offerte.

Bent u particulier? Bezoek dan ook volgende website:

Bezoek Van Hulle B&C Boomkwekerij op afspraak

Van Hulle B&C Boomkwekerij
Pot- en Zuidhoutstraat 10
9990 Maldegem-Kleit (België)
Tel: 0032 50 71 10 69
Email

Openingsuren
maandag-vrijdag: 8-12u / 13-17u
zaterdag: 8-12u (tijdens seizoen)

Tip bij gebruik GPS: wanneer u Urselweg 80, Maldegem ingeeft als bestemming in uw gps, zal u ons vlot vinden.

Vanuit Antwerpen

Volg de N49 richting Zeebrugge en neem ter hoogte van Maldegem de afslag Aalter. Aan de 2de verkeerslichten kiest u links richting Maldegem-Kleit centrum. Na ongeveer 2 kilometer is er een splitsing. Neem daar links de Urselweg. Na ongeveer 2 kilometer vindt u links de Pot- en Zuidhoutstraat (volg de pijlen).

Vanuit Brussel

Volg de E40 richting Oostende en neem de afslag Aalter. Volg de N44 richting Maldegem/Zeebrugge. Aan de 2de verkeerslichten op grondgebied Maldegem, slaat u rechts af, richting Maldegem-Kleit. Na ongeveer 2 kilometer is er een splitsing. Neem daar links de Urselweg. Na ongeveer 2 kilometer vindt u links de Pot- en Zuidhoutstraat (volg de pijlen).

Vanuit Brugge

Volg de N9 richting Gent. Aan het rond punt ter hoogte van Maldegem (aan McDonald's), neemt u de richting Aalter/E40. Aan de verkeerslichten gaat u rechtdoor richting Maldegem-Kleit. Na ongeveer 2 kilometer is er een splitsing. Neem daar links de Urselweg. Na ongeveer 2 kilometer vindt u links de Pot- en Zuidhoutstraat (volg de pijlen).